Over Rechtbuigen

 

 

logo Rechtbuigen.nl

Rechtbuigen blogt met een frisse blik over juridische topics. Wij buigen ons het liefst over die zaken die een beetje krom zijn. Met een passie voor het intellectueel eigendomsrecht voorzien we je van inspirerende interviews, opvallende filmpjes en onze eigenwijze mening.

 

 

 

 

Initiatiefnemers

Merel Smeding van Rechtbuigen.nl

Merel Smeding

Merel Smeding (27) is Meester in de Rechten en is gepassioneerd over het auteurs- en mediarecht. Merel zoekt voor Rechtbuigen continu naar spraakmakende juridische cases. ‘Recht hoeft niet moeilijk te zijn als je het tot de verbeelding laat spreken’.

 

 

Merel Teunissen van Rechtbuigen.nl

Merel Teunissen

Merel Teunissen (26) is advocaat bij Versteeg Wigman Sprey advocaten. Haar interesses liggen vooral in het privacy- en merkenrecht. Rechtbuigen is haar manier om te laten zien dat het recht niet stoffig is en juist volop in ontwikkeling.

 

 

Bloggers

Eva de Wit - Rechtbuigen

Eva de Wit

Eva de Wit (25) is afgestudeerd in de richtingen Privaatrecht en Internet, Intellectuele Eigendom & ICT aan de VU en is nu op zoek naar een juridische baan. Haar belangstelling gaat uit naar het merken- en auteursrecht. Ze houdt ervan om met een nuchtere blik naar juridische vraagstukken te kijken.

 

 

Yasemin Karadavut - Rechtbuigen

Yasemin Karadavut

Yasemin Karadavut (24) heeft haar master Privaatrecht en Internet, intellectuele eigendom & ICT op de VU behaald. Rechtbuigen is voor haar de perfecte manier om het recht toegankelijk te maken zonder vijf komma’s in 1 zin.

 

 

Christiaan Bos

Christiaan Bos

Christiaan Bos (24) volgt de master Commerciële rechtspraktijk aan de UvA en blijft daarnaast graag op de hoogte van de laatste smeuïge ontwikkelingen op gebied van moderne technologie en intellectueel eigendomsrecht. Rechtbuigen haakt in op zijn interesse door een platform te bieden voor onderwerpen die ons allen tot de verbeelding spreken, maar tegelijkertijd vragen oproepen.

 

 

Sanne Lamerigts

Sanne Lamerigts

Sanne Lamerigts (27) is Meester in de Rechten met een liefde voor
schrijven. Ze houdt van onderwerpen die net even iets anders zijn. Rechtbuigen is voor haar de plek waar ze op een creatieve manier uiting kan geven aan het recht.

 

 

Hasret Dagdelen

Hasret Dagdelen

Hasret Dagdelen is Meester in Rechten met een passie voor het schrijven. Ze wordt enthousiast van auteurs- en merkenrecht en kijkt het liefst net even wat verder dan de wetboek lang is. Rechtbuigen is haar pleidooi om te laten zien dat het recht alles behalve eentonig is.

Benjamin van Werven

Benjamin van Werven

Benjamin van Werven is advocaat bij het Amsterdamse niche-kantoor Versteeg Wigman Sprey advocaten. Hij is onder meer gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht. Zijn cliënten zijn voornamelijk actief in de creatieve industrie en de entertainmentbranche.
Benjamin vindt het leuk om in zijn blogs voor Rechtbuigen te laten zien dat het recht ook voor leken leuk en interessant kan zijn.

 

 

 

 

LIFE IS TOO IMPORTANT
TO BE TAKEN SERIOUSLY

 

 

 

 

GET IN TOUCH

Hi, wat is je naam?

Jouw e-mailadres, thanks!

Waar wil je het over hebben?

Sorry, om spam te voorkomen ;-)
captcha